BARBIE VAJİNA ESTETİĞİ

Barbie Doll Vajina; sarkan,iri,kırışık görünümdeki genital bölgenin olabildiğince kısaltılması tekniğidir.

Barbie Vagina estetiği ;

*sarkan ,iri, kırışık görünümdeki genital bölge iç dudaklarının mümkün olduğunca kısaltılması dışarıdan bakıldığında içten sarkan hiçbir yapının olmamsı ile karakterize labioplasti tekniğidir.

İljk defa ABD’de Los Angeles sosyetesi tarafından dinlendirilen Barbie Doll vagina(Barbie bebek vajinası) hızla yayılarak tüm dünyadaki yeni’’designer vajina’’olmuştur…genellikle;

*Maxımum labioplasti(renk):iç dudaklar  mümkün olduğunca kısaltılır

*Klitoral Hud Rezeksiyonu(Klitoral Hudoplasti)(renk);Klitoris üstü deri fazlalıklarının mümkün olduğunca çıkarılması ve bu bölgedeki kabarıklığın giderilmesi’(ters Y plasti)’ tekniği ile yapılır. Böylece çıkarılan doku maxımum olur. Ayrıca düşük klitoris  varsa ,bir miktar kaldırma(lifting) de yapılır.Bu  ,hem estetik olarak daha iyi bir görünüm kazandırır ,hem de cinsel haz ve orgazmı kolaylaştırır.

*Büyük dudaklara yağ enjeksiyonu(renk);

Dış dudaklar(labıum majus) yağ enjeksiyonu ile dolgunlaştırılır.Amaç iç dudakların  tamamen kapanmasının sağlanmasıdır. Her zaman dolgu şart olmayabilir(dolgun dudaklar varsa)….

*Barbie vajina estetiğinde amaç;bacak kapalı ayakta durur veya oturu pozisyonda iken dışarı sarkan hiçbir fazlalığın olmamasıdır. Yalnızca ‘’Venüs Yarığı’’(Venüs çizgisi) diye isimlendirilen ,ince seksi bir hat izlenmektedir.