GENİTAL ESTETİK FİYATLARI

Operasyonun türüne ,genişliğine ve kullanılan anestezi yöntemine göre değişmektedir.

Genital estetik Ameliyatları nedir?

*Labioplasti;genital estetik operasyonlarından en çok talep edilen ve uygulanan operasyondur.İç dudak estetiğidir. Çoğu zaman ‘Klitoral  Hudoplasti (klitoris üzerindeki fazla dokunun çıkarılması)ile beraber yapılmaktadır.

*Vajinoplasti;vagina daraltma,,sıkılaştırma operasyonu.

*Perinoplasti:perine revizyon ameliyatı(Doğum dikişlerini revize etmek)

*Labia Majora Augmentatıon(dış dudak dolgusu)/Labıa majora Estetiği

*Ayrıca; G noktası büyütme ,Vajinal lazer(gençleştirme/sıkılaştırma),

Gibi işlemler de genital estetik kapsamındadır.

Neden genital estetik yaptırılır?

*Genital estetik ameliyatının amacı kadınlarda cinsel açıdan kaybolan özgüvenin tekrardan kazandırılması psikolojik,sosyal ve fonksiyonel açıdan daha rahat hissetmesinin sağlanması zamanla yaş almaya ve geçirilen doğumlara bağlı oluşmuş olan deformasyonların düzeltilmesi,cinsel hazzın arttırılması ve orgazm fonksiyonunun kolaylaştırılmasıdır.

*Genital estetik ameliyatları aynı zamanda tekrarlayan vajinal enfeksiyonlar,üriner sistem problemleri lichen sclorosus gibi bazı cilt hastalıklarında tıbbi açıdan fayda sağlamaktadır.

Genital estetik ücretleri

*Yapılan operasyonun türüne,genişliğine ve kullanılan anestezi yöntemine göre değişmektedir.Dolayısıyla her hastanın genital estetik fiyatı farklılık gösterebilecektir.Örneğin; basit bir labioplasti operasyonu 20 dakikada bitebilirken daha komplike bir labioplasti  1.5 saat kadar sürebilecektir.Bu nedenle genital estetik fiyatları hastadan hastaya değişiklik gösterebilmektedir.

Şehir dışından gelen hastalar aynı gün operasyon olup dönmeyi planlıyorsa;JIN.OP.DR.TELAL DOĞRUEL’e 0533 414 04 34 nolu telefondan ulaşabilir.

*Özel sağlık sigortaları estetik ameliyatları karşılar mı?

*Genital estetik operasyonları yalnızca estetik açıdan yapıldığında özel sigorta ödemeleri kapsamı dışındadır.Ancak tıbbi bir gerekçe varsa ve belgelendirebiliyorsanız ödeme kapsamına girer.

*Devlet Hastanelerinde genital estetik ameliyatları  yapılıyor mu/SGK Karşılıyor mu?

Genital estetik operasyonlar ne devlet hastanelerinde nede üniversite hastanelerinde yapılmamaktadır.Sgk geri ödeme kapsamında bulunmayan bu özel ameliyatlar ancak deneyimli hekimler tarafından özel merkezlerde yapılmaktadır…..